Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kopen jullie nog produkten uit Japan? Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

#47043

Webmaster
Bijdrager
Quote:
En dan kan het niet anders of the powers that be hebben een manier om aan de straling te ontkomen, anders hadden ze er zelf ook best last van, nietwaar? Zou toch lullig zijn wanneer ze zelf mee ten onder gingen.

Dit argument hoor ik vaker en dat is een legitiem argument. Vergeet niet dat we te maken hebben met een duistere spiritualiteit. Kenmerk van elke vorm van spiritualiteit, duister of licht, is dat men een gevoel van eenheid ervaart met een hogere, buitenaardse, creatieve kracht/macht/energie/frequentie. Dit betekent dat je niet leeft voor het aardse, maar voor de ‘beloning’ die je wacht in het hiernamaals. Hitler geloofde bijv. dat hij bij zijn dood 1 zou worden met de duivel. De Nazi’s waren een zeer occulte beweging, iets wat systematisch onderbelicht wordt. Het grote plan is een negatief energieveld verspreiden op en rond de aarde om zo een perfect toneel te vormen voor de komst van hun Meester (en dan mag jij raden wie dat is). In deze kringen is men allang blij als men daar een bescheiden rol in mag spelen, ook al betekent dit de vernietiging van vrijwel alle leven op aarde.

Bovendien is het niet ondenkbaar dat men inderdaad negatieve frequenties veroorzaakt door straling kan opheffen. Dit is een van de redenen waarom jij niet zo’n rotsvast vertrouwen zou moeten hebben in de barbaarse en primitieve ‘wetenschap’ die ons nu al eeuwenlang wordt voorgeschoteld. Oudere volkeren waren veel verder. De Egyptenaren begrepen hoe ze de zwaartekracht konden manipuleren, beschikten over lasertechnologie, helicopters, zweefvliegtuigen, accu’s. Het is allemaal achteraf herontdekt, juist omdat de klok terug is gezet i.p.v. vooruit. Devolutie i.p.v. evolutie, omdat ons essentiele kennis is onthouden. En kennis is macht.

Quote:
Ik ben ook benieuwd hoe ze de aardbeving bij Fukushima in scene hebben weten te zetten.

In 1 woord: HAARP. Hiermee weet men natuurkrachten te manipuleren en zo aardbevingen, vloedgolven, vulkaanuitbarstingen en tornado’s op te wekken en dus het weer in te zetten als wapen tegen de mensheid. Verdiep je maar eens in het WETENSCHAPPELIJK onderzoek van Judy Wood naar het wat en hoe van 9/11. Er is o.a. gebruik gemaakt van Hurricane Erin, een orkaan die die dag op Manhattan afraasde, op mysterieuze wijze voor de kust stopte en toen terugkeerde naar zee en waarover NIET in de media is bericht!

Quote:
Om te moeten wachten op de volgende ramp om zo weer wat mensen uit te kunnen roeien, lijkt me wat inefficient eerlijk gezegd.

Men doet dit 1 stapje tegelijk om te voorkomen dat we onraad gaan ruiken en vermoeden dat het geen toeval meer kan zijn. Bovendien worden dergelijke gebeurtenissen geritualiseerd en opgehangen aan numerologie (bepaalde cijfers, zoals 9 en 11 (9/11) en de datum waarop de aardbeving en tsunami plaatsvond die de kernreactoren van Fukushima verzwakten, 11-03-2011, die 2 x 11 bevat en optelt tot 9 en ‘toevallig’ ook een aardbeving was van 9 op de schaal van Richter). Mogeijk maakt men ook gebruik van bepaalde maanstanden, zoals Supermoons.

Mike