Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kopen jullie nog produkten uit Japan? Re: Kopen jullie nog produkten uit Japan?

#47035

Webmaster
Bijdrager

Gecontroleerde oppositie maakt zich geloofwaardig door zich tegen een bepaalde gangbare theorie (in dit geval global warming) te keren om vervolgens andere mythes de wereld in te helpen (‘kernenergie is onschadelijk’). Het zijn poortwachters (gatekeepers) die je, net als je voor de poort van de waarheid komt te staan, de andere kant op sturen. Voorbeeld: een site of groepering kan zich kritisch uitlaten over 9/11, of een persoon zoals Noam Chomsky, maar dan toch de officiele complottheorie verkondigen dat Bin Laden erachter zat en 19 vliegtuigkapers. Door de pseudo-kritische opstelling word je gelokt naar de poort van de waarheid en vervolgens de andere kant op gestuurd.

Al Gore is ook zo iemand. De naievelingen onder ons (vaak natuurbeschermers en vegatariers/veganisten) dwepen met zijn global warming-onzinverhaal, maar zijn niet op de hoogte van het feit dat meneer Gore zeer warme banden onderhoudt met…(tromroffel)…de atoomindustrie! Zo zie je maar weer dat de ene door de VN verspreide mythe de andere in werkelijkheid ondersteunt. Wolven in schaapskleren, zeg ik u.

De powers-that-be hebben bijzonder veel geinvesteerd in nucleaire technologie, die vanaf het begin voor zowel voor militaire doeleinden (atoombommen) als voor energiedoeleinden wordt gebruikt. Ik weet niet hoe jij deze zieke, criminele club ziet, maar m.i. hebben ze de mensheid niet erg hoog zitten, gezien hun eugenetische depopulatie-agenda. Je denkt toch niet werkelijk dat ze een veilige en goedkope manier van energiewinning zouden toestaan? Wie het voedsel, het geld en de energie beheerst, beheerst de wereld. Daarnaast is straling een onzichtbare, onvoelbare, onproefbare en onhoorbare sluipmoordenaar. Hoe goed wil je het hebben, als je je van 95% van de wereldbevolking wilt ontdoen, zonder dat men het doorheeft?

De overheid steekt eerder zijn kop in het zand, getuige het feit dat zowel de Japanse als de Amerikaanse overheid niets wenst te doen aan de instabiele vierde reactor van Fukushima, waarin hoog-radioactieve splijtstaven opgestapeld liggen, blootgesteld aan de elementen. Onmiddellijk na Tsjernobyl hebben alle westerse overheden hun norm voor een ‘acceptabele’ stralingsdosis in voedsel verhoogd – en nooit meer verlaagd! Nu kiest men ervoor om via de pers grotendeels stil te houden wat er in Japan gebeurt, want anders gaat misschien een nieuwe verhoging van ‘acceptabele’ straling wel heel erg opvallen.

Jij dweept met twijfelachtige ‘studies’. Het is eeuwig jammer dat ‘wetenschap’ voor jou nog steeds een intellectueel houvast vormt, waardoor je je ‘onderbuikgevoel’ blijft onderdrukken.

Mike