Re: kombucha

#28279

Anoniem

Je hebt helemaal gelijk Evan! Ik had er ook geen goed gevoel over, maar overal wordt uitdrukkelijk gemeld dat je geen ongeraffineerde suiker moet gebruiken (zelfs Sarah Pope, The healthy home economist zegt dit in haar filmpje).Dus ik was niet zeker of het dan wel zou lukken en ik wilde mijn eerste scooby niet verpesten.

Ik denk dat ik de kombucha die ik nu klaar heb maar sterk verdun met water en dan opdrink.

In mijn volgende brouwsel gaat zeker Billingtons.

Ik gebruik trouwens een grote vaas met een opening van 20 cm doorsnee dus dat lijkt me groot genoeg.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik trouwens terecht op de site van Daniel Vitalis: hij had een tip over kombucha maken van kruiden (St. Janskruid) ipv. thee en ahorn-siroop ipv. de witte suiker.

Ga ik zekers eens proberen maar dan met Billingtons ipv. die ahornsiroop. Zie link:

http://www.danielvitalis.com/…/an-official-challenge-to...