Re: Kokosolie

#58806

Anoniem

Hai Janse,

Ik drink sochtends eerst een glas sole met gojibessen ( handje) en dan een yogurt met fruit of speltvlokjes. Veel water overdag( 1 tot 2 liter). Dan twee appels of ander fruit. Tussen de middag twee spelboterhammen of een speltcracker met een komkommer en kokosschraapsel. Of een wortel met tomaatjes erbij. (verschillende fruit en groentecombis) Op brood heb ik vaak biologische pindakaas of sesampasta of kaas of ei of ham (niet vaak) kipfilet (biologisch). Dan tussendoor weer iets van fruit of groenten. En overdag veel zaden, een beetje sesam en veel zonnebloempitten en pompoenpitten. Savonds vaak verschillend. Maar altijd vlees (kip / rund ) of vis met 200 gram groenten en rauwkost. In mijn gerechten gebruik ik verschillende soorten kruiden, waaronder kurkuma, cayenne, gember en paprika. Ik bak altijd met olijfolie, of boter. En ik eet op brood vaak roomboter of kokosolie, nu dus.

Supplementen slik ik chlorella en vitamine c en vitamine d 3 van bonusan. We gaan uiteindelijk nog groene poeders halen, maar ik begin eerst maar eens met kokosolie, ik heb een heel gevoelig zenuwgestel. Wat precies de oorzaak is, kan men niet zeggen. Er is een disbalans tussen mijn linker en rechterkant (zenuwen/hersenen). Bij bijnieruitputtig heb ik ook een post geplaatst.

En oja ik heet wel Danny ( dus toevallig toch goed ;)) Maar aangezien ik een vrouw ben, word ik vaak verward met een man. Dus maak ik er op forums etc vaak Dannie van, om verwarring te voorkomen.

Groetjes!