Re: Kokosolie

#58809

Anoniem

Dank je wel Dirtsa. Ik zal er eens naar gaan kijken. Ik probeer al zoveel mogelijk zure fruiten te kiezen. Maar een paar zoete zo nu dan moet ook kunnen. Ik ben al een heel stuk gekomen van Sonja Bakker, naar hetgeen ik nu eet haha. Immers destijds was het geen vet en veel transvetten. De overstap was groot ( was 17 kilo afgevallen) maar inderdaad had een nog drogere huid toen dan die ik had toen ik dikker was. En zoals ik begrepen heb is vet juist erg goed.

Zijn zaden niet goed dan Dirsa? Kan ik beter wat minderen begrijp ik?

Heb er nooit op gelet dat spelt glutenrijk was. Ik heb spelt destijds gekozen met het oog op een optie van Mike donkers. Hiervoor had ik namelijk volkoren in de yoghurt.Dus spelt was al een stapje vooruit. Nu kan ik er met jouw tips nog eentje doen.

Dus ik zal het eens vervangen door een van je andere opties. Die appelsmoothie ga ik ook eens naar kijken. Ik had met de smoothies nogal last van verstopping, dus dat doe ik niet elke dag. De kefir is reeds in bestelling, dus dat komt goed. Moet alleen nog even kijken waar ik rauwe melk kan halen. En ik wilde er dan inderdaad ook yogurt van maken.

Dank je Dirsa voor de vele tips, daar kunnen wij hier wel weer wat mee.

En Poekie echt geweldige site