Re: klysma

#10372

@dirtsa en Lievergezond: Ik was met de hoogste vorm van ironie aan het praten he… was als grapje bedoeld..uiteraard ben ik mij zeer bewust van de werkwijze alopathische geneeskunde… Ik laat mij niet voor niets alleen medisch begeleiden door orthomoleculair/natuur+ homeopatische artsen…

maar we zijn aan het afdwalen en mijn originele post (vraagjes) is ondertussen al uit het zicht verdwenen, dus ik herhaal nogmaals de vraagjes waar ik antwoord op zoek:

– waarin verschilt koffieklysma van de L+G-zuivering van Moritz? (en neen, ik goot dat appelsap niet in mijn ***)

– moet je bij koffielklysma’s ook speciaal probiotica nemen? M.a.w. spoelt een koffieklysma ook je darmflora weg ?

– Ik lees hier vaak over ozon toevoegen aan koffieklysma’s of badwater… nu is ozonwater drinken deel van mijn protocol, en weet ik dat je water best ijskoud is omdat het dan beter ozon vasthoudt… water bij kamertemperatuur kan nog net, maar WARM water/koffie ? Vreemd..

– Ik las dat mensen die last hebben van hoofdpijn bij ontgifting verlichting kunnen hebben door een koffieklysma… maar zorgt de sterkere werking van de gal en lever door koffieklysma nu net ook niet net voor meer ontgiftings-verschijnselen ?

– Is het dus de bedoeling dat alle koffie in de endeldarm blijft ? Dus eigenlijk is het best dat je gewoon rechtop zit of staat ? Als je neer ligt verspreidt dat beetje koffie zich al snel over heel je darmen en uiteindelijk is die poortader toch “aan de uitgang” ergens ?

Hartelijk dank ! P