Re: kerst menu

#35521

Anoniem

bizzkwiekje hier, ik lig heerlijk in bed met mijn labtopje op schoot lekker op het forum allerlei dingen te lezen. Wat een heerlijke kerst hahaha. Vanmorgen weer mijn vet coole shake gemaakt met 8 soorten vet welgeteld, en daar voor een lekkere advacado gegeten dus de vetten zitten er weer goed in vandaag.

Gisteren met mijn dochter van 14 naar de sauna geweest en was eerst wat angstig hoe ik de dag door zou komen zonder al te veel honger of een verval om toch slechte dingen te nemen. Ik had me voor ik heen ging goed vol gestopt met de juiste vetten. zodat ik niet te snel honger kreeg. Normaal vind ik het heerlijk om broodjes te eten in de sauna en lekker bittergarnituurtje. Maar ik ben met thee begonnen en in de avond was er een buffet wat het kiezen makkelijker maakt. Ik had mijn bord vol liggen met vette vis en worst en roomboter. Klein stukje brood met veel boter. Dacht dat het goed ging. maar ik voelde dat het niet echt goed eten was omdat ik me wat misselijk voelde en ik was niet echt gevuld gek genoeg. En het dessert ben ik mis gegaan omdat ik baalde dat het eten me niet had gesmaakt ondanks dat ik alleen eiwitten, vetten en een zuurkool met spek had gegeten. Heel raar. Dus ik het mier zoete dessert gegeten en had direkt hoofdpijn.

Toch voel ik me goed want ben met niet te buiten gegaan aan koolhydraten uit angst weer een heftige reactie te krijgen en mijn overeten weer een impuls te geven.

Helaas toe we om half 12 naar wilden rijden bleek ik een lekke band te hebben en heb tot 1.15 op de ANWB moeten wachten. Om 2 uur thuisgekomen een flink glas kefir gedronken en vandaag begonnen met mijn vette shake. Ik heb een wat opgeblazen buik en af en toe wat krampen maar voor de rest voeld mijn bloedsuiker spiegel rustig. straks een lekker stukje stoofvlees en dan morgen maar even de intro doen.