Re: kerst menu

#35506

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik heb een kerstbrood gebakken van speltmeel/biologische bloem/roomboter/biol.rozijnen/rauwe melk en eierdooiers/honing ipv suiker. Ik moet zeggen: deze is erg goed gelukt. Ik heb een plakje geproefd, maar meer dan 1 plakje eet ik niet.

Volgende week ga ik knieperkes bakken, van speltmeel/roomboter/water/honing/anijszaad. Dus geen gist.

En ik wil ook nog oliebollen bakken, maar dan in kokosvet. Wat ik her en der heb gelezen moet dit erg lekker zijn. Ook dan maak ik zelf de mix, van speltmeel/bloem/bier/rozijnen/zure appel.

Ik heb voor vandaag kippebouillon gemaakt om mee te nemen naar de familie, en morgen met mijn dochter lunch, met de bouillon/brood van Menno/eigen gebakken kerstbrood/vlees van de feijterhof.