Re: kanker natuurlijk genezen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kanker natuurlijk genezen Re: kanker natuurlijk genezen

#19652

Anoniem

Bedankt voor jullie reactie , en dat al zo snel. Heb nog nooit eerder meegedaan aan een forum of zo. Wij hebben zelf de advokaat moeten zoeken, want je krijgt alleen maar een oproep voor de rechtbank aan de deur. De plaatselijke politie komt dan telkens weer in vol ornaat met uniform en al aan de deur een oproep voor de rechtzaak afgeven.

Waar ik nog even nadruk op wil leggen is juist de kordaatheid en power van Sylvia. Zij wist als geen ander uit de literatuur ons uit te leggen dat de overlevingskansen bij kanker niet erg hoopgevend (waren) zijn.

Sylvia koos dan ook in volle bewustzijn voor KWALITEIT. Zij sprak de gevleugelde woorden dat ze “liever doodging aan de kwaal zelf dan aan de bijverschijnselen”.

Zeker zowel Jos als ik hebben haar herhaalde malen gevraagd om OOK naar het ziekenhuis te gaan voor begeleiding. Want in feite maakt het nog steeds niet uit door wie en hoe een patient beter mag worden. Het aller aller belangrijkste is DAT de patient geneest. Wij blijven hier dan nog steeds ervoor pleiten dat de reguliere en de alternatieve gezondheidszorg gaan SAMENWERKEN.

Maar ja met een minister als Edith Schipper is dat ver te zoeken. Die gaf op 8 oktober een videoboodschap tijdens de afscheidsrecptie van de voorzitter van de Vereniging tegen de Kwakzalverij. Dhr renckens is nu met pensioen. Onze Koningin gaf hem zelfs een ridderlijke onderscheiding die dag!!!!!!!!!!!!!! En de minister die gaf in haar boodschap de verzekerings maatschappijen in Nederland mee dat ze massaal moeten stoppen met alternatieve gezondheidszorg te vergoeden, want zo zei ze, dan zijn we daar zo snel mogelijk van af!!!!!!!!!!!! Laat mensen die iets alternatiefs willen doen, er gewoon maar zelf voor betalen waren haar woorden. Over een correcte en niet gekleurde minister gesproken.

Nou daar kan IK weinig respect voor opbrengen.

De eerste resultaten zijn nu al op tv te horen. Verschillende alternatieve behandelwijze worden nu al tijdens reclame blokken in het belachelijke getrokken om zo via de VGZ een no nonsense verzekering af te sluiten zonder al dat ” alternatieve gedoe”.Kijk maar eens op http://www.blue.nl Vanavond op de radio nog te horen.

Wij als burgers krijgen zoveel indoctrinatie over ons heen, we hebben er vaak geen idee van. Ik wens jullie veel sterkte om allert en onafhankelijk te blijven. groet Ysbeer 🙂