Re: kanker natuurlijk genezen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kanker natuurlijk genezen Re: kanker natuurlijk genezen

#19649

ruud
Bijdrager

Hi Ysbeer, toepasselijke naam.

Ik heb net globaal het blog gelezen.

Het is goed dat je het allemaal opschrijft zoals je de dingen rondom Silvia Millecam hebt beleefd.

Dat het maar duidelijk mag worden hoe onze ¨rechtstaat¨ in feite een maffiastaat is die een paar belangen dient, zoals die van de farmaceutische industrie (de echte kwakzalver) en die alle middelen aangrijpt (de media incluis) om het volk zand in de ogen te strooien.

Het lullige is, vind ik, dat dat erg goed lukt.

Hoeveel vertrouwen heb ik eigenlijk dat mensen bereid zijn om hun rug te rechten als het er op aankomt?

Ik word daar niet vrolijk van!

Jullie hebben Silvia Millecam een warme ontvangst willen bieden toen ze op de vlucht was voor de chemo-maffia en nu word je gestraft na meer dan 7 ton euro en de ellende van wat jullie in de schoenen wordt geschoven.

Deze openlijke klopjacht op Jos en andere betrokken artsen is een poging om artsen duidelijk te maken dat zij een flink risico lopen als ze mensen echt willen helpen ipv ze vol te stoppen met allerlei rotzooi.

Met andere woorden: artsen worden afgeschrikt om verder te gaan dan de geijkte protocollen die patienten meestal niet helpen.

Niet alleen de artsen zijn hiervan de dupe, want zij mogen niets doen met hun eed van hippokrates en de patienten worden zieker en zieker.

Het ergste is nog dat Silvia Millecam ziek is geworden door toedoen van de reguliere geneeskunde vanwege de lekkende implantaten.

In de plaats van dat men zich daar nou eens op richt!!!!

Wat voor een fakegebeuren is dit.

Ik heb er geen woorden voor (of toch nog een paar) voor deze kromme situatie.

Het verbaast me niet, maar het doet toch pijn om jullie verhaal te lezen.

Ik vind het overigens geen pas geven dat jullie advocaat jullie de mond snoert om ook je eigen verhaal naar buiten te brengen en goed dat je dat nu ook niet doet.

Mag ik vragen of jullie zelf deze advocaat hebben opgezocht of heeft die zich vrijwillig aan jullie aangeboden?

Wij zitten momenteel in een corporatistische staat, waar de overheid er niet is voor ons burgers, maar voor een paar louche zeer grote bedrijven die de mensheid knecht en te gronde richt.

Veel sterkte!