Re: kanker natuurlijk genezen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kanker natuurlijk genezen Re: kanker natuurlijk genezen

#19636

ikke
Bijdrager

Mike, over die paarden gesproken…. Mijn eigen paard is dus meerdere malen hoefbevangen geweest. Helaas heb ik weinig over haar te zeggen, want ze staat bij mijn ouders op stal en ouders en zus doen waar ze zelf zin in hebben. Ik heb er nooit in geloofd dat het ontnemen van iets wat een paard van nature eet de oplossing is. Een paard eet niet voor niets geen boterbloemen: die zijn giftig. Dan zou een paard zichzelf verder vrijwillig vergiftigen? Nee, daar geloof ik niet in.

Niet dat ik weet hoe je minder fructaanrijk gras kunt creëren. Maar wat je hier zegt, is voor mij wel een bevestiging dat het niet zomaar normaal gras is waar mijn paard hoefbevangen van is geworden.

Dan nog even on-topic:

Toevallig werd ik vorige week aangesproken in de stad door een gast die geld wilde werven. Naast het feit dat hij een bijzonder agressieve wervingstechniek had, vond ik het nog het mooist dat hij mij arrogant heeft genoemd. Waarom? Omdat ik geen vertrouwen had in het feit dat 7 oncologen (Die hadden ervoor gestudeerd! Wist ik het soms beter?) met z’n allen gingen bedenken hoe ze kinderkanker nooit meer terug hoefden te laten komen. Toen heb ik hem doorverwezen naar dit forum. Daar stond namelijk alle informatie bij elkaar, die iemand kan helpen om in ieder geval zo gezond mogelijk te leven en er staan zelfs manieren bij om kanker te genezen. Mijn reactie daarbij was dat hij blij mocht zijn met zulke waardevolle informatie. Geef toe, daar besparen ze toch een hoop geld mee, bij die bepaalde stichting? Maar nee, meneer vond me arrogant. Nou prima. Soms is er zo veel meer dan geld, maar wil men de waarde ervan niet kennen. Jammer hoor.