Re: kanker natuurlijk genezen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kanker natuurlijk genezen Re: kanker natuurlijk genezen

#19775

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Geen mens die hierover valt.

Als ik hierover ga vallen, is het eind zoek. Dan gaat de vorm ten koste van de inhoud en die inhoud is voor mij toch wel het belangrijkst. Maar ik zou ook willen dat er beter werd gespeld.

Quote:
Is kanker niet een “veredelde griep” namelijk voor 1930 gingen mensen dood of echt ziek terwijl dat nu vrijwel niet meer is tenzij het op een van je organen slaat.

Kanker is geen veredelde griep. Griep gaat gepaard met koorts en koorts is een warmtemechanisme waardoor het lichaam ongewenste stoffen en organismes naar buiten probeert te duwen. Kanker is een koude, naar binnen gerichte ziekte, waarbij het lichaam juist deze warmteprocessen niet meer kan opbrengen. Dit komt omdat deze warmteprocessen (zweten, ontsteking, koorts, lichaamswarmte, voedselverbranding) allemaal zuurstofgerelateerd zijn. Kanker is anaeroob en systemisch, oftewel: structureel zuurstofgebrek op celniveau. Sterker nog, er zijn gevallen bekend van kanker die genezen werd door kunstmatig opgewekte griep, verkoudheid of koorts. Daar is ook de hyperthermie-behandeling van de Nederlandse arts Robert Gorter in Keulen op gebaseerd. Dit wordt nu eindelijk ook in Nederland serieus genomen door het KWF:

http://kanker.kwfkankerbestrijding.nl/Behandelingen/Pages/hyperthermie-bij-kanker.aspx

Quote:
Deze vraag ook naar aanleiding van de lezing op 9 sept van Mike waarin hij meld dat alleen voeding de boosdoener is

Dit is niet wat ik gezegd heb. De primaire oorzaak van kanker is zuurstoftekort op celnieveau (celverstikking). Er zijn vele secundaire oorzaken: kankerverwekkende stoffen in of buiten de voeding, hoge koolhydraatinname, stress, vaccins, medicatie, wortelkanaalbehandelingen, amalgaamvullingen, etc. Deze leiden allemaal naar de primaire oorzaak van kanker: celverstikking.

Quote:
In dit verband is belangrijk te weten dat in vaccins het apenvirus SV40 wordt gevonden: en dit virus veroorzaakt kanker bij mensen.

Er is GEEN virale oorzaak van kanker. Allereerst zijn virussen nog nooit aangetoond bij complexe organismes. Ten tweede zijn micro-organismes een SYMPTOOM, nooit een oorzaak. Tulio Simoncini beweert bijv. dat schimmels kanker veroorzaken. Candida wordt veelvuldig aangetoond bij kankerpatienten. Een hoge glucose- en insulinespiegel wordt eveneens veelvuldig aangetoond bij kankerpatienten. De candida voedt zich met gifstoffen en overdadige glucose in het bloed. Als virussen al zouden bestaan bij mensen, zouden deze eveneens een symptoom zijn, NOOIT een oorzaak.

Ik heb het hier met Lievergezond al talloze keren over gehad, maar helaas kiest zij ervoor te volharden in de failliete theorie van micro-organismes als oorzaak van ziekte. Een even zo failliete theorie, die in het verlengde ligt van de bacterietheorie, is de genentheorie. Er bestaat geen ‘oncogen’, er is GEEN genetische oorzaak van kanker! Het is erg jammer dat er nog steeds, ook op dit forum, waarde wordt gehecht aan dergelijke foutieve en irrelevante hypotheses.

Quote:
de werking van o.a. aluminium al dan niet in combinatie met kwik in de vaccins veroorzaakt dat allerlei viri (zoals rubella, cmv, herpes, mazelen en meer viri) de bloedbreinbarriere passeren waardoor mensen veel zieker worden dan ze anders zouden zijn geworden zonder die toevoegingen.

Dit zijn allemaal SECUNDAIRE oorzaken, die leiden tot de primaire oorzaak: celverstikking. Kanker heeft maar 1 oorzaak, er zijn echter talloze factoren die tot deze ene oorzaak kunnen leiden. Laten we het niet ingewikkelder maken dan nodig: kanker is anaeroob (zuurstofarm) en voedt zich d.m.v. fermentatie (vergisting) van suikers. Dit heeft Otto Warburg onomstotelijk aangetoond en zijn bewijs is nog nooit onderuit gehaald (vandaar dat men altijd op de man speelt, maar nooit op de inhoud). De oplossing van kanker ligt dan ook in verhoogde zuurstoftoevoer naar de cellen, gekoppeld aan een verlaging van de glucosespiegel. Dit houdt uit voedingsoogpunt in: minder koolhydraten en meer vetten.

Quote:
De virussen krijgen vooral poot aan de grond door organische toxinen van bacterien (in de hersenen). Deze arts http://www.youtube.com/watch?v=IYZ5FiQ_g18 zegt dat een aantal virussen zoals cmv hersen- en zenuwceldoders zijn.

Nogmaals: VIRUSSEN BESTAAN NIET! Pas als ze geisoleerd worden kan hun bestaan worden aangetoond. Iedereen kan beweren wat hij/zij wil, maar er is geen enkel virus ooit aangetoond in een complex organisme. Punt!

Mike