Re: kanker natuurlijk genezen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kanker natuurlijk genezen Re: kanker natuurlijk genezen

#19771

ruud
Bijdrager

Ik kan ook een heel eind meegaan met wat Remco zegt met wat ik nu weet na een uitzending van Patricia Jordan, dierenarts, schrijver van het boek “the mark of the beast” geluisterd te hebben op http://www.argusoogradio.nl , gezondenwel van Desiree Rover 12 augustus 2012.

In dit verband is belangrijk te weten dat in vaccins het apenvirus SV40 wordt gevonden: en dit virus veroorzaakt kanker bij mensen.

Zij gaat er vanuit dat kanker in belangrijke mate medeveroorzaakt wordt door vaccinaties.

Het eiwit p53 dat normaal tumorremmend werkt (dwz apoptose stimuleert) wordt oa door toedoen van vaccinaties negatief beinvloed.

Dit verder opgeteld bij wat deze dierenarts nog meer heeft verteld in deze uitzending: de werking van o.a. aluminium al dan niet in combinatie met kwik in de vaccins veroorzaakt dat allerlei viri (zoals rubella, cmv, herpes, mazelen en meer viri) de bloedbreinbarriere passeren waardoor mensen veel zieker worden dan ze anders zouden zijn geworden zonder die toevoegingen. Overigens weet ik uit eigen ervaring dat een bacterie waar ik veel last van heb (gehad), ook de bloedbreinbarriere kan passeren: de borreliabacterie. Volgens mij geldt dit wel voor meer microben. Mogelijk ook vergemakkelijkt door zware metalen via vaccins, in onze kiezen en in het water e.d. De virussen krijgen vooral poot aan de grond door organische toxinen van bacterien (in de hersenen). Deze arts http://www.youtube.com/watch?v=IYZ5FiQ_g18 zegt dat een aantal virussen zoals cmv hersen- en zenuwceldoders zijn.

Zie deze passage van Desiree Rover, met steekwoorden over dit onderwerp:

Quote:
P53 oncogene, apoptosis, SV 40, mitochondria, cardiolipin.

Bernice Eddy, SV40 causes cancer, http://www.anomalies.net/archive/Fringe-Political_Belief/AIDSEDDY.TXT

http://www.argusoog.org/gezond-en-wel-12-augustus-2012/