Re: kanker natuurlijk genezen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kanker natuurlijk genezen Re: kanker natuurlijk genezen

#19684

Webmaster
Bijdrager

Dit is rommel. Lees hier de bijwerkingen:

Quote:

De bijwerkingen die eventueel kunnen optreden, zijn maagdarmklachten, huiduitslag en overgevoeligheid. Bij baby’s kunnen wel, zeer zelden, ernstige bijwerkingen ontstaan.

Zelden

Buikpijn en zeer zelden diarree en winderigheid. Dit kan echter ook komen door de worminfectie zelf.

Zeer zelden

Huiduitslag of overgevoeligheidsreacties, zoals galbulten. Een ernstige overgevoeligheidsreactie is te merken aan benauwdheid, een opgezollen gezicht of een ernstige huidafwijking. Stop dan met het gebruik en raadpleeg uw arts. U mag dit middel in de toekomst niet meer gebruiken. Geef aan de apotheek door dat u overgevoelig bent voor mebendazol. Het apotheekteam kan er dan op letten dat u het middel niet opnieuw krijgt.

Bij baby’s, zeer zelden

Koorts of stuipen. Waarschuw dan uw arts. Gebruik dit middel bij kinderen onder de 2 jaar alleen op advies van een arts.

Na langdurig gebruik van hoge doses, zeer zelden

Afwijkingen in het bloed, de nieren of de lever. Dit kunt u soms merken aan keelpijn, koorts, blaren in de mond, snel blauwe plekken of geelzucht. Waarschuw dan uw arts.

Trek je niets aan van de benamingen ‘zelden’ of ‘zeer zelden’, deze bijwerkingen komen vaker voor dan men wil toegeven! Er zijn betere en gezonde manieren om kanker te genezen.

Mike