Re: kanker natuurlijk genezen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid kanker natuurlijk genezen Re: kanker natuurlijk genezen

#19683

ruud
Bijdrager

Hieronder dan wel geen natuurlijk middel om kanker het lichaam uit te krijgen, maar toch vermeldenswaard vind ik: het gaat om een goedkoop antiwormmiddel dat je zonder recept bij de apotheek kan krijgen.

Niet het hele artikel heb ik hieronder gezet, maar voor interesse klik op de link waar ook de verwijzingen staan naar wetenschappelijk onderzoek naar dit middel.

http://www.thc-nieuws.nl/2011/12/mebendazol/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mebendazol

Quote:
Mebendazol: Goedkoop geneesmiddel tegen kanker

Ons lichaam verdedigt zich tegen kankercellen en ze worden meestal vernietigd voor ze schade kunnen aanrichten. Voor sommige mensen is de strijd echter niet zo gemakkelijk.

Er is goed nieuws. Er is een medicijn verkrijgbaar waarvan vele tijdschriften hebben aangetoond dat het kanker helpt genezen. Zonder bijwerkingen. En Big Pharma hoopt dat je er nooit over zult horen.

Het heet mebendazol en is zonder recept te krijgen bij de apotheek. Als je ooit kinderen hebt grootgebracht ken je het misschien als Vermox, Ovex, Antiox of Pripsen. Het middel wordt doorgaans gebruikt tegen wormen.

Hoe werkt het?

Een belangrijke misvatting is dat een cel alleen bestaat uit een nucleus en een celwand en dat alles in de cel (cytoplasma) beweegt in een vloeistof of gel. Het binnenste van een cel bevat echter microtubules die spindels worden genoemd. Dit netwerk van onverzettelijke microtubules geeft de cel haar vorm, structuur en het vermogen organellen en verschillende moleculen naar andere gebieden binnen de cel over te brengen, waardoor ze in feite werken als een soort treinspoor. De meest vitale functie van deze microtubules is celdeling.

Je leert de rol van spindels gemakkelijk begrijpen door deze korte animatie te bekijken:

De onderstaande video laat zien hoe microtubules werken en herinnert ons hoe complex het leven is:

http://www.youtube.com/watch?v=x2ElL2VVKi8

Mebendazol verstoort de opbouw van spindels waardoor celdeling wordt voorkomen. De cel sterft uiteindelijk af door ouderdom of apotose. Mebendazol is zeer selectief en valt op de één of andere manier alleen kankercellen aan (naast een hele serie darmparasieten).

De farmaceutische industrie heeft geen interesse in mebendazol. De grote farmaceuten bevorderen juist de meer giftige chemotherapie en aanverwante medicijnen omdat met mebendazol veel minder winst wordt gemaakt.