Re: Kan je een geslachtsziekte natuurlijk genezen?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kan je een geslachtsziekte natuurlijk genezen? Re: Kan je een geslachtsziekte natuurlijk genezen?

#18396

Anoniem

Nou ik had eind oktober 2010 een uitbraak van blaasjes en na doktersonderzoek was de uitslag herpes. Dat is de enige uitbraak die ik heb gehad, dus lichamelijk is er niet zo veel aan de hand maar geestelijk geeft het idee me enorm veel stress. Maar dat is niet nodig begrijp ik?

Ik ben ooit eens naar een orthomoleculair arts geweest die een Prognos had en die wilde mij druppeltjes geven, maar omdat ik er van overtuigd was dat het virus (of wat het dan ook is) toch nooit uit het lichaam kan verdwijnen en ik geen last van uitbraken had, heb ik nee gezegd. Zou ik de druppeltjes wel moeten nemen? Maar als ik sowieso nooit uitbraken heb, hoe weet ik dan dat het virus weg is?

Ik lees berichten over dat virussen en schimmels en dat soort zaken in een gezond lichaam niets te zoeken hebben, wil dat zeggen dat ik niet bang hoef te zijn om iemand anders te besmetten, want het zou dan de ander z’n ‘schuld’ zijn want diegene had dan sowieso al een zwak lichaam? Ik heb me laten vertellen dat herpes zo besmettelijk is dat ik het zelfs kan overdragen tijdens veilige seks terwijl ik geen uitbraak heb. En ik heb dan misschien wel nooit uitbraken, maar degene die ik dan besmet heeft misschien wel de pech dat ie er elke week een heeft. Dat zou me echt een enorm schuldgevoel geven.