Re: Kan je een geslachtsziekte natuurlijk genezen?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kan je een geslachtsziekte natuurlijk genezen? Re: Kan je een geslachtsziekte natuurlijk genezen?

#18386

Webmaster
Bijdrager

Ik ga het boek van Ed McCabe er op naslaan. Volgens mij is hij aan de conservatieve kant door te weinig bloed te ozoneren met een te lage dosering. Ik kom hier nog op terug! Zoals alle orthomoleculaire artsen denkt ook hij in termen van pilletje-poedertje-tabletje.

Ongetwijfeld zal hij ook geloven in de wijdverspreide mythe in de orthomoleculaire wereld dat ‘onze voeding niet toereikend is’ en dat we dus wel supplementen moeten innemen. Dat is de omgekeerde wereld. Supplementen zijn precies dat: SUPPLEMENTEN, aanvullingen op de voeding. Terecht staat op de verpakking vermeld dat deze nooit de plaats kunnen innemen van goede voeding. Deze is wel degelijk verkrijgbaar en wel degelijk toereikend, we moeten er alleen meer moeite voor doen.

Ook de supplementfabrikanten spelen in op de gemakzucht van veel mensen, die denken met een pilletje, poedertje of tabletje het wel op te kunnen lossen. En diezelfde mensen lezen uit gemakzucht ook geen etiketten, niet op voedsel en niet op supplementen. Wees altijd kritisch en op je hoede, zelfs met biologische ‘natuur’voeding en lees altijd etiketten!

Mike