Re: Ja Nu wil ik vet!

Forum Forums Stel jezelf even voor Ja Nu wil ik vet! Re: Ja Nu wil ik vet!

#34285

Anoniem

Ha mensen, bedankt voor de reacties,

De plaats waar ik mij gevestigd heb is Brummen, iets minder oostelijk dan Hengelo en Hengelo (ik neem aan dat Dirtsa in Overijssel woont), leuk dat er daar ook een goede slager is gekomen. Gelukkig is er vlak bij mij (in Zutphen) een ‘groene’ slager, waar ik graag mijn vlees haal.

Poekie: leuk om hier van je te lezen. Die atlas-correctie zal je goed doen (is mijn ervaring en die van mensen die het ook hebben laten doen). Voor alle die dit niet kennen de atlas is de bovenste wervel van de ruggengraat die aansluit op je schedel, bij 99% van de mensen staat die scheef wat (ongemerkt) problemen geeft, een correctie is een simpele eenmalige ingreep die je veel beter laat functioneren, zowel geestelijk als lichamelijk. (zie http://www.atlasprofilax.com = het overkoepelend orgaan).

Over een van de oplossingen voor de uitstoot (en verbruik) van verbrandingsmotoren wil ik wel een topic openen, net als de atlascorrectie, maar dan moet ik eerst even tijd en zin (om het goed te verwoorden) vinden, dat komt nog.

Ik mail mijn email naar Mike.

Groet Erik