Re: Chlorofyl en eten koken

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Chlorofyl en eten koken Re: Chlorofyl en eten koken

#34880

Anoniem

Het ijzer in mijn bloed is wat te hoog. Kan dat komen door slechte darmwerking? Ik eet wel veel ijzerhoudende voeding. Zoals lever, spinazie (gekookt) rood vlees en spirulina.

Op dit moment voel ik me overigens heel misselijk, was een tijdje geleden. Veel buikgerommel en hartkloppingen ook. Sinds vadaag de H2O2 met 2x 12 druppels opgehoogd : in de ochtend 48 druppels 3% en in de middag 36 druppels 3%. Soms vind ik het moeilijk de oorzaak te achterhalen van mijn niet goed voelen. Daarnaast denk ik gezond te eten om vervolgens ergens te lezen dat als het ijzergehalte in het bloed te hoog is, dat je bijvoorbeeld geen lever moet eten en geen spirulina dient te nemen. Dan weet ik even niet meer wat te doen.