Re: Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond

Forum Forums Stel jezelf even voor Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond Re: Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond

#15622

Dirtsa
Bijdrager

@liever gezond,

Ik begrijp je erg goed, vind het zelf oook steeds zo spannend om naar een arts te gaan! Maar er word wel van je verwacht dat je regulier gaat zoeken (vanuit de arbo dienst)

Op dit moment ben ik dagelijks steeds bezig met piekeren over wat nu, hoe nu verder? Ik vind het vreselijk om steeds te moeten zeggen dat het niet goed gaat.. dat kun je je ook niet voorstellen als je gewoon gezond bent en je goed voelt!

Ik heb dit nog nooit eerder gehad, word soms ‘s ochtends wakker en heb dan het idee niets meer te kunnen: stijf, lam, wazig, dizzy en ontzettende hoofd/oog pijn./

Ik vergat te vertellen dat ik in maart dit jaar verschillende infecties heb gehad die niet weg wilde gaan, voorhoofdsholte ontstekingen die zo’n pijn deden! Ik was ook voor het eerst sinds lange tijd behoorlijk ziek; misselijk, koorts!

Hierna werd de vermoeidheid steeds heftiger en alhoewel ik nu zachtjes aan kan zeggen dat de avonden langer worden, durf ik niet meer op mijn lichaam te vertrouwen.

Weet je, voorheen had dit bij mij altijd met eten te maken; even wat beter eten en ik voelde me ook beter.. maar nu..

Meer eten heeft geen zin, voel me er alleen maar lamlendiger door!

Ik weet ook dat mijn lichaam nu niet oke is, heb enorm ondergewicht wat het allemaal lastiger maakt nu. De artsen wijzen daar al snel alles op af en kijken niet meer verder. De internist wilde wel verder zoeken op de bloedlichaampjes, maar liet ook doorschemeren dat het waarschijnlijk met mijn anorexie te maken zou hebben ;(

Je vertelde dat je de diagnose Lymp hebt gekregen door een natuurarts? deze heeft dus goed gezocht? Ik zou wel willen weten bij welke arts je geweest bent. Ik zal Mike even vragen mijn emailadres door te mailen!

alvast bedankt