Re: Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond

Forum Forums Stel jezelf even voor Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond Re: Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond

#15620

Dirtsa
Bijdrager

@lievergezond

Heb alles van deze tropic eens even zitten lezen, jeetje wat een gedoe om erachter te komen wat er nu werkelijk aan de hand is!

Ook ik zit een beetje in dit zelfde schuitje… Sinds dec allerlei vreemde klachten zoals: moe, pijnlijke spieren, stijf, ontzettende hoofdpijn, wazig/vreemd drukkend gevoel op mijn ogen, duizelig ect.. Via de huisarts bij een internist gekomen en deze heeft wat algemene onderzoeken gedaan. Vervolgens vond ze iets wat niet in orde was met de witte bloedlichaampjes, maar geen idee of hier nog iets uit gaat komen. Volgende week mag ik weer bij haar terug (waar ik al een maand tegenop zie omdat ze me niet bepaald meelevend behandeld)

Als hier niets uitkomt.. tja wat dan? Ondertussen werk ik hierdoor nu op AT basis halve dagen en de woe ben ik thuis. Maar maak me ontzettende zorgen hierover,… heb net alles goed op orde, mooi huisje waar ik ontzettend graag zou willen blijven wonen, maar als ik me niet beter ga voelen zal ik er financieel ook behoorlijk op achteruit gaan! Dit maalt de hele dag door,door mijn hoofd. Wat nu als ik straks niet meer kan rondkomen? de boel verkopen (is nu in deze tijd ook geen optie) en huren kost hier evenveel..

Moeilijk hoor!

Bij welke arts ben jij in behandeling geweest?