Re: Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond

Forum Forums Stel jezelf even voor Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond Re: Ik stel mij opnieuw voor: Lievergezond

#15607

ruud
Bijdrager

Rapunzel: het zou in het alternatieve circuit kunnen met bioresonantie of scio of kleurentherapie (ook wel brookertherapie): dan weet je het in een vloek en een zucht.

Of met levend bloedanalyse bij iemand die op lyme kan testen: echter ik vertrouw dat niet helemaal omdat er ook andere verwante spirochetensoorten zijn dan de bacterie van de lyme, die bij mij ook getest zijn, zoals bijv de ziekte van weil (leptospire) en nog ongevaarlijkere spirocheten die wel vaker in mensen rondzwemmen. Mogelijk dat men met levend bloedanalyse het verschil ziet tussen verschillende spirocheten. In dat geval is levend bloedanalyse ook zeer betrouwbaar: in feite heb ik dat ook vernomen dat het de meest betrouwbare methode is om de ziekte vast te stellen, zij het niet erkend.

Echter in mijn geval: ik ga naar een natuurarts met specialisatie lyme.

Ik kan ook een test laten doen via de huisarts maar ik verwacht niet dat dat nieuws oplevert.

In april jl. kwam het in het ziekenhuis niet uit de test waar het afgelopen november uit eenzelfde soort –antistoffen- test als die van de huisarts wel kwam.

In april had ik nog de hoop dat ik geen lyme meer in me had: nu ben ik niet meer zo zeker.

Afgelopen juli of zo, heeft de fotonentherapeut het weer wel bij me gevonden, terwijl mijn kleurentherapeut eerder zei niets meer aan te treffen.

De reden dat ik ook naar een (natuur)arts ga tov naar een therapeut (wat ik ook doe) is dat die info nog enigszins wordt aangenomen door mijn bedrijfsarts/huisarts.

De test die de natuurarts voorstelde is een test die bij mij eerder ook aangaf dat ik te weinig bloedlichaampjes had van een bepaald specifiek soort die juist bij lymepatienten vaak afwezig zijn in voldoende aantal: de zogenaamde cd57-test.

Deze test is bekend bij een paar lyme-freak-artsen.

In Duitsland wordt er meer gebruik van gemaakt door lymeartsen en daar zijn ze op dit gebied veel verder en doen ze ook niet zo spastisch als in NL vwb lyme durven vaststellen, want we hebben het hier werkelijk over een taboe.

Deze natuurarts zei me ook dat de reguliere antistoffentesten onvoldoende betrouwbaar zijn, zeker bij chronische lyme: omdat je niet zoveel antistoffen aanmaakt meer tegen de lyme, naarmate de infectie voortduurt.