Re: Ijzer tekort hoe het beste aanvullen???

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ijzer tekort hoe het beste aanvullen??? Re: Ijzer tekort hoe het beste aanvullen???

#27707

tinuz
Bijdrager

Tja dank je wel….ik had me wel voorgesteld maar niet heel uitgebreid. Nee Tomain

zijn de namen van mijn kinderen in een naam……Tjeetje Dirtsa wat heftig zeg met jouw kind…..is hij gehandicapt geboren o zo geworden door een ziekte. Nee verder heb ik gewoon een fantastische man om mijn heen, maar met alles kwijt bedoel ik dat je tijdens dit soort fases ook een stukje van je relatie verliest. Met Sebastian mijn zoon gaat het redelijk al heeft hij net wel 2x korte periode weer in het ziekenhuis gelegen, maar ik zal niet teveel uit wijdden anders moeten we dadelijk een ander for. Ik zal zeker met jullie welgemeende adviezen aan de gang gaan en mochten er nog andere ideen zijn over ijzer en ferritine gehalte verhogen adviezen zijn zeer welkom. Ik ben het ook eens met lievergezond ..om eerst flink de darmen aan te pakken…probiotica dieet en lever etc……daar ben ik nu langzamerhand mee bezig..

Thankx voor jullie steun en misschien is het een optie om in de huiskamer wat meer psychologische vragen voor te leggen of de situaties om ons heen