Re: Ijzer tekort hoe het beste aanvullen???

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ijzer tekort hoe het beste aanvullen??? Re: Ijzer tekort hoe het beste aanvullen???

#27703

tinuz
Bijdrager

Dank je forum voor jullie adviezen!. Tja Poekie misschien kwam die eerste mail niet zo duidelijk over en werd ook door Mike best wel een beetje hard aangepakt, maar normaliter ben ik niet zo chaotisch en druk zoals juij beschrijft. En ik heb net nog mijn eerste mail nogmaals gelezen en kan concluderen dat je een beetje gelijk hebt, maar ik denk dat het kwam dat ik langzamerhand een beetje ten einde raad was.

Ik kamp al een tijdje behoorlijk met mijn gezondheid en probeerde daar op mijn eigen manier toch mee om te gaan. Gezond eten (dat dacht ik), vitamines, mentaal etc, maar toen mijn zoontje ernstig ziek werd en vocht voor zijn leven…op de IC ging het steeds slechter met mij. We hebben een lange tijd in het Ronald Mac Donald hus gewoont. Maar je bent eigenlijk dag en nacht bij je kind die beademend werd. Je eet en slaapt slecht en toen hij thuis kwam met behoorlijk wat handicaps ben je echter alles kwijt je gezin, je kind, je man, je baan maar met name jezelf……….Ik ben daarna zelf behoorlijk ziek geworden zowel lichamelijk als geestelijk merk ik.Ik was bijna 15 kg afgevallen en woog nog maar 48 kg…….Nu probeer ik langzaam deze zware berg weer op te klimmen en ja dan bn je misschien weleens het overzicht kwijt helaas kwam dit misschien ook bij jullie zo over.Maar ik ben ontzettend blij met jullie steun en hoop dat jullie me af en toe een duwtje willen geven voor die moeilijke berg !!!!