Re: Ijzer tekort hoe het beste aanvullen???

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ijzer tekort hoe het beste aanvullen??? Re: Ijzer tekort hoe het beste aanvullen???

#27708

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

In de topic: even voorstellen, kun je wat over jezelf kwijt en kan iedereen reageren. Daar is dat topic voor hoor. Ik denk dat iedereen wel graag wil weten wat een beetje je geschiedenis is. Dat kan veel verhelderen, over jouw problemen bijvoorbeeld.

Onze zoon is geboren met een afwijking aan zijn kleine hersenen, syndroom van joubert. Maar voor ze daar achter zijn, dat duurt wel even.

Ikzelf heb altijd gedacht dat het vast geen toeval is hoor, ik kon natuurlijk niet zeggen wat de oorzaak was, maar heb altijd gevoeld dat mijn lichamelijke conditie er wel eens iets mee te maken zou kunnen hebben.

ook de andere kinderen lijken erg gezond, maar hyebben allemaal wel wat. De oudste was altijd “ongrijpbaar”, dus er is wel wat, maar je kunt er de vinger niet opleggen. Van kleins af aan zeer moeilijk inslapen bijvoorbeeld.

Mijn dochter is hypermobiel en lijkt dyscalculie te hebben.

Jerrik is dyslectiesch, en de jongste heeft balansproblemen, daardoor slecht handschrift/laat met fietsen en zwemmen.

Geen heftige problemen hoor, schatten van kinderen, maar ik heb wel eens gedacht: hoe kan het dat ieder kind wel de nodige problemen heeft?

Ik ben wel erg benieuwd naar Sebastiaan, mag ook in even voorstellen hoor.