Re: Huisdieren en voeding?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Huisdieren en voeding? Re: Huisdieren en voeding?

#21093

Anoniem

Ik snap je relatie tussen een ex-ss’er Prins Bernhard, unilever, de margarine en slechtheid niet direct.

Ik snap wel dat margerine slecht is.

Dat unilever producten op de markt zet die chemische stoffen gebruikt snap ik ook (niet waarom ze daar per se voor kiezen, dat is hun keuze).

Dat unilever per direct slecht is wil ik niet op voorhanden zeggen,er zijn namelijk ontzettend veel bedrijven die ook gebruik maken van deze stoffen en misschien wel nog ernstigere producten op de markt brengen. Voor mij zijn al deze bedrijf even slecht, maar nog steeds een product van de mens. Wij zijn evengoed verantwoordelijk voor het ontstaan van deze bedrijven. Door het voortdurende streven naar vooruitgang zijn we zover gekomen.

Nou ja en die hele Prins Bernhard kan mij niet zoveel schelen.

Dat van biotex dat mag dan zo zijn, ik gebruik het nog steeds voor vlekken in de kleding. Ik vind er nogal verschil in ingrediënten op websites over dezelfde biotex. Waar wassen jullie doorgaans jullie was mee?

Ik noem je zeker niet paranoïde. Ik vind alleen dat de boodschap naar iedereen toe moet zijn is dat het meer een besef is dat we allemaal het toedoen van zijn. Het is niet om aan te wijzen wie de schuldige is in de gehele geschiedenis. En het verspreiden van motivatie en een tegengeluid is goed. Het is alleen belangrijker dat mensen bij hun zelf het hoe en wat en waarom nagaan. Het begrijpen is belangrijker en het maken van eigen keuzes in informatie. Als mensen hier ook klakkeloos informatie overnemen als de enige echte waarheid zou dat net zo goed verkeerd zijn. Niet negatief bedoel ik dit hoor. Maar mensen moeten ook zelf kennis vergaren en dan wellicht tot eenzelfde conclusie komen door bijvoorbeeld hier de aangeschreven literatuur zelf te lezen.