Re: hoofdpijn…

#26223

HeleenQ
Bijdrager

@ikke, ik maak me enigszins zorgen om je… je blijft behoorlijk hangen in een aantal zaken!

Die migraine en nekpijn hebben mijn inziens te maken met je verstopte lever/galblaas. Die nekpijn is herkenbaar, ik weet 99% zeker dat dit met de gal/lever verstopping te maken heeft. Je hebt al eens lever/gal reinigingen gedaan weet ik, kwam misschien niet zoveel uit, maar dit zegt niets! Je kunt soms pas bij de 4e en 6e keer bolletjes te zien krijgen.

Die migraine heeft zeker een connectie met de verstopte lever, ik ken mensen die vaak migraine hadden waarbij het voorbij was toen hun lever schoner was!

Het zou goed zijn als je toch doorgaat met die lever/gal reinigingen, elke 4 – 6 weken een reiniging en goed voorbereiden. Daarbij moet je absoluut meer KH eten, hier op het forum is nogal de tendens dat je niet teveel KH moet eten, maar dit werkt voor velen niet. Al langere tijd roep ik dat mensen veel te laag in de KH zitten en dit veel problemen veroorzaakt! ‘k Weet haast zeker dat mensen die een beroerde lever functie hebben, lees ook verstopte lever, ZEKER NIET LOW-CARB moeten gaan totdat deze leverfunctie weer optimaal is. Heel simpel, zolang je geen goede lever-functie hebt kun je niet eens normaal vetten goed verteren (is gal voor nodig). Daarbij zal de omzetting naar glucose ook niet goed plaats vinden, kortom je moet ze nog lekker uit KH halen.

Ik hoop echt dat je hiermee aan de slag gaan en ff uit die poedertjes en pilletje komt, eten en niet zo bezig zijn met in de vet verbranding willen komen of low-carb willen eten. Ook niet zo met poedertjes voor ontgifting en zo bezig zijn, opbouwende voeding eten en dat is juist ook KH voeding, wel in combi met wat vetten, maar dat mag duidelijk zijn.

Kortom, ik hoop dat je je focust op de lever, en dan echt schoonspoelen met die lever/gal flush en niet met alleen paardebloempoedertjes… die lever heeft bij mij een hogere prio dan mijn darmen bij wijzen van spreken, dat wil toch wel iets zeggen d8 ik zo? 🙂