Re: hoofdpijn…

#26235

ikke
Bijdrager

Absoluut niet. Maar mijn es is ook niet altijd aan de oppervlakte, zoals nu.

Ik weet van mezelf dat ik echt nog wel verlangens terug heb naar toen en als je me vraagt of ik ooit gelukkig ben geweest, komt mijn meest eetgestoorde periode nog het meest in de richting. Het gaf me gewoon een hele fijne “high”, terijl ik eigenlijk “net niet” op de wereld was.

Met dat aankomen heb ik weinig moeite meer, vooral omdat ik nooit weeg. Ik ben op een gegeven moment in heel korte tijd écht heel veel aangekomen (en dan ook écht veel, niet eetgestoord veel) en toen heb ik dus een nieuw lijf moeten accepteren. Nu, bijna 2 jaar later is dat niet gelukt, maar ik ben ook zo vla als wat, dus ik heb er allemaal weinig last van. Maar, zodra er weer een beetje leven in mij komt, weet ik dat mijn es terug is.

Overigens hoeft met structuur, rust en bewust met gezondheid bezig zijn echt niets mis te zijn. Op zich is het ook prima als jij verder een normale relatie met eten hebt.

Het was voor mij vooral een vraag, omdat ik je enthousiasme over de vetverbranding toch wat dubieus vond 🙂 Maar, als ik het bij het verkeerde eind had, prima 🙂 Probeer alleen wel in de gaten te houden hoe jij erbij zit. Vetverbranding is leuk en aardig, maar als er geen vet is om te verbranden, gaat er iets niet goed. En als je het moet doen met de vetten die je binnenkrijgt, blijft er dus niets over om te bouwen. Vraag is of je daar verder mee zult komen.