Re: hoofdpijn…

#26232

Dirtsa
Bijdrager

even weg geweest en enorm veel bij te lezen!

@gerrit, bedankt voor je bezorgdheid en de wijze woorden, je hebt gelijk.. Ergens vind ik het lastig om de KH te verhogen.. waarom? geen idee… Maar ik ben wel weer even wakker geschud door jullie!

De lever en galreiniging.. ik doe nu standaard elke dag een shake maken met citroen+olijf, ik voel dat dit veel met me doet..al is het de milde versie.. Soms kan ik er de hele dag van naar het toilet blijven lopen 🙁

De ‘echte’ reiniging vond ik erg pittig, met name het vasten op de dag zelf..de misselijkheid en het gegeven dat er niet echt iets uitkwam..

Maar misschien moet ik het eens proberen zoals de flush die Mike heeft beschreven waarbij je nog wel een appelsmoothie mag nemen en dus niet helemaal hoeft te vasten vanaf 14uur..

En ja, ik maak me soms ook zorgen om mijn lichaam.. Heb van die ‘vage’ klachten waar ik niet verder mee kom. Heb het reguliere circiut nu achter me gelaten, maar weet dat ik wel een verantwoording heb tov de arboarts.. die accepteert denk ik geen alternatieve geneeswijze..

Ik denk dat mijn verleden me nu ook wel de das omdoet.. mijn lichaam heeft zoveel te verduren gehad, maar dit wil ik niet accepteren en vecht dus verder! Het moet me lukken om op een dag te kunnen zeggen: Ik voel me goed!