Re: Honing ongezond volgens het boek One Minute Cure?!?!

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Honing ongezond volgens het boek One Minute Cure?!?! Re: Honing ongezond volgens het boek One Minute Cure?!?!

#46571

simone
Bijdrager

Is het niet beter om ongepasteuriseerde biologische bier te drinken maar dan houd je niets meer over. En biologisch ongepasteuriseerd en dan ook nog op de ingrediënten letten is lastig geef ik toe.

http://www.deleckere.nl Dit moet heel goed en zuiver en ongepasteuriseerd bio bier zijn.

Heb de ingrediënten nog niet ge-checked maar toch vraag ik me af als je goede kwaliteit bieren hebt uit Duitsland en België en zeg maar de zuivere bieren in Nederland en ook al zouden deze dan niet biologisch zijn in hoeverre het brouw fermentatie proces bepaalde onzuiverheden lichtelijk kan neutraliseren.

Stel we hebben het hier over een goede niet biologische biertje uit één van de bovengenoemde landen:-Wat voor een water gebruikt men , gezuiverd en dus dood watermaatschappij Limburg water of uit de grond dus een bron-zijn de ingrediënten op uitgeputte mineraalarm grond verbouwd-zijn er pesticiden gebruikt-zijn de ingrediënten gepasteuriseerd-zitten er hormonen of genetische manipulatie in het spel en ga zo maar door en dan heb je nog vaak dat men voor de schuimkraag een additiev gebruikt voor methaangas en nog veel meer verborgen additieven net als bij sigaretten het geval is.

Mike, hoe zuiver zijn de bieren die jij hierboven noemde of wegen de voordelen tegen de nadelen af?