Re: hoeveelheid voeding bij borstvoeding geven

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid hoeveelheid voeding bij borstvoeding geven Re: hoeveelheid voeding bij borstvoeding geven

#50157

Lay
Lid

Danielle, mijn schildklier was volgens de uitslag van het bloedonderzoek ook niks mis mee, maar toch had ik er last van. Dat komt volgens mij omdat die normaalwaardes breed worden genomen ofzo. Hier heb ik weleens gelezen om ‘s ochtends gelijk je temperatuur te meten. Ik heb het ‘s nachts ook altijd heel warm wat geloof ik duidt op een te snel werkende schildklier. Ik zou hier graag eens voor naar Ron Velthuis gaan, maar is wel ver dus even kijken wanneer dat zou kunnen. Adrenanorm heb ik een keer besteld via internet (van AOV) en daarna vond ik hem gewoon bij zo’n ouderwetse drogist bij ons om de hoek. Dus ook gewoon te koop in zo’n echte, leuke, ouderwetse drogist waar ze alles hebben. Kost een euro of 15 geloof ik, de moeite waard!

Misschien moet je meer ontspannen, dan wordt je lichaam relaxter en kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen… kan me voorstellen dat dat moeilijk gaat (ontspannen) met 4 kleintjes (en een man die in Turkije zit). Zelf doe ik iedere middag yoga als mijn zoontje in bed ligt. Dat helpt mij enorm. Nu even niet dus zit ik even op het forum, want ik ga vanavond al naar de yoga (uurtje les nemen en een uurtje les geven).