Re: Hoe tv, radio en andere media berichten over gezondheid/voeding

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Hoe tv, radio en andere media berichten over gezondheid/voeding Re: Hoe tv, radio en andere media berichten over gezondheid/voeding

#26775

Louise
Bijdrager

Het kan wel een keer een goede programma met redelijk goede informatie ook over graan, met name hoe het schijnt te komen dat het nu wel slecht is.

Gras

Documentaire. Planten zijn een stille kracht die de aarde hebben vormgegeven, onze atmosfeer opbouwen en de evolutie van elke diersoort in gang houden. Ook die van ons. De driedelige serie ‘Van plant tot planeet’ toont een nieuwe kijk op de geschiedenis van onze planeet. Afl.: Gras. Over de opmerkelijke invloed van slechts één plantensoort: gras. Op de savanne van Zuid-Afrika zien we hoe gras een vuurstorm ontketent in de strijd tegen zijn grootste vijand: het woud. En we zien hoe grassoorten het leven in de oceanen hebben veranderd. In Senegal ontmoeten we de slimste chimpansees van de wereld. En in de ruïnes van de oudste tempel op aarde wordt getoond hoe gras aan de basis lag van de menselijke beschaving. Kijk voor alle thama’s die er zijn geweest op Focus en voor de website van het programma op Focus website.

Ik zie dat uitzending gemist moeilijk doet daarom de youtube url jammer dat het dan Engelstalig is namelijk van de BBC.

Life From Light.

Power of Flower.

The Nine Months That Made You.

Grass: The Challenger Kijk vooral rechts de andere uitzendingen de er mee te maken hebben.