Re: Hoe ongezond is pizza en is het mogelijk om zelf een gezonde(re) pizza`s te maken?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Hoe ongezond is pizza en is het mogelijk om zelf een gezonde(re) pizza`s te maken? Re: Hoe ongezond is pizza en is het mogelijk om zelf een gezonde(re) pizza`s te maken?

#45300

Anoniem

@ Mike, heb je een suggestie, van wat dan het beste als klein hapje tussen door te eten om te voorkomen dat ik me zo beroerd ga voelen?

Ik neem vaak een glas kefir tussen de maaltijden door, of een kleine appel, wat (gewelde en gebakken) noten en gefermenteerd bieten/wortel sap. Het is vooral einde van de middag en zelfs tijdens het avondeten dat ik ga crashen. Gisteren bijv. had ik om 15 uur een glas kefir op, om 16.30 een appel en een glas kefir. Om ongeveer 19 uur gingen we aan tafel en ik voelde me helemaal onwel worden. Naar mijn idee komt het vanuit maag en darmgebied. Alsof mijn maag, flauw valt. Ik weet het niet beter te omschrijven. Kreeg mijn maaltijd (o.a. vet vlees) echt niet meer weg. Na een rijstwafel (die ik niet meer zal nemen, het was een noodgreep) met boter en billingtonsuiker knapte ik op. Wat heb ik fout gedaan?