Re: Hoe ongezond is pizza en is het mogelijk om zelf een gezonde(re) pizza`s te maken?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Hoe ongezond is pizza en is het mogelijk om zelf een gezonde(re) pizza`s te maken? Re: Hoe ongezond is pizza en is het mogelijk om zelf een gezonde(re) pizza`s te maken?

#45280

Webmaster
Bijdrager

Dit citaat is al eerder voorbij gekomen is afkomstig van de Amerikaanse WAPF-site. Ik heb het boek van Price er op nageslagen. Hij vermeldt slechts in een korte alinea de Dinka’s en zet ze af tegen een andere stam, de Neurs. Zijn conclusie is dat de Dinka’s het inderdaad beter doen. De conclusie die in bovenstaand citaat getrokken wordt is echter geheel voor de auteurs en kan berusten op een verkeerde interpretatie van de woorden van Price.

Daarnaast laat ik me, zoals eerder gezegd in andere topics, niet alleen beinvloeden door Price, maar ook door mensen die na hem kwamen, zoals Atkins, Barry Groves, Ramiel Nagel, Nora Gedgaudas e.a. Doe er iets mee of doe er niets mee, daar ga ik niet over. Het valt me wel steevast dat men met hand en tand granen en andere zetmeelbrommen, fruit en nachtschades verdedigt. De gemeenschappelijke factor is dat ze allemaal verslavend werken. Toeval? Iets om over na te denken wellicht?

Mike