Re: hier komt Rapunzel

Forum Forums Stel jezelf even voor hier komt Rapunzel Re: hier komt Rapunzel

#8830

Rapunzel
Bijdrager

De laatste tijd ging het helemaal niet goed met mijn haar. Veel korsten. Veel uitval in plukjes met een korst eraan, heel akelig. Ik moet eigenlijk aan een haarwerk zo kaal is het nu op mijn hoofd. Het is dat ik het zelf niet kan zien als ik in de spiegel kijk. Gisteravond heb ik voor de tigste keer zitten googelen op wat dat nou toch kan zijn en nou heb ik het volgens mij gevonden! En het is eigenlijk heel logisch ook. Het heeft helemaal niets met die auto-immune haarziekte te maken! Net wat ik eigenlijk al dacht. En maar LDN slikken om het auto-immuun proces te stoppen…. Maar goed. Ik ben dus op allergieplein terecht gekomen bij een post over ‘korsten op mijn hoofd.’ Een van de forumleden daar zegt het volgende:

Ik heb al 13 jaar last van korsten. Volgens mij heeft het te maken met het eten van eiwitten. Als ik deze zo weinig mogelijk eet (geen melkprodukten, yoghurt, kaas, koekjes en cake enz. verdwijnen ze).

Bingo!!! Het waren niet de bioresonantie flesjes die keer dat mijn hoofdhuid ineens zo mooi glad aanvoelde. Het was wel degelijk GAPS intro= soep= minder zware eiwitten. Toen ik mijn soepontbijt ging vervangen door een gebakken ei en ‘s-avonds aan het vlees ging begonnen de korsten terug te komen. Voor mij voelt deze verklaring als zijnde 100% juist. De vraag is nu wel: komt er nog haar terug op die kale plekken? Ook hebben sommige forumleden een protocol van je hoofd insmeren met lauwwarme olijfolie/kokosolie/babyolie en citroensap, in laten trekken, uitspoelen en de korsten zijn losgeweekt (? Moet me er nog beter in verdiepen). Ik ben zo blij dat ik dit nu weet!!! Ik moet nog wel even nadenken over alle consequenties….