Re: hier komt Rapunzel

Forum Forums Stel jezelf even voor hier komt Rapunzel Re: hier komt Rapunzel

#8882

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Ja ik heb inderdaad stress van het dieet. Ik vind het het minst lekkere dieet, ik vind het een ernstig beperkend dieet, het dieet is erg eenzijdig, het dieet maakt dat ik me onveilig voel en zo kan ik nog wel even doorgaan. En ik heb er inderdaad volgens mij bijna geen baat bij ook. Ik weet niet eens meer of ik er nog wel in geloof. En dat helpt ook niet bij de genezing natuurlijk. Het is dat het een dieet is speciaal voor darmziekten. Dat zou toch iets moeten zeggen? Ik ga weer aan een beetje quinoa en een rijstwafeltje! Dat voelt alsof je weer een beetje lucht krijgt.

Rapunzel,

Ik heb werkelijk geen idee waarom je zo krampachtig vast blijft houden aan iets wat dit resultaat brengt. Je schrijft ook nog dat je honger blijft houden, hoeveel soep je ook eet. Ik heb het al vaker gezegd: soep maakt flauw omdat het allemaal vloeibaar is. Daarom eet men traditioneel ook bijv. brood met kaas bij de soep. Je hebt een ernstig tekort aan vaste koolhydraten, aan vast voedsel in zijn algemeenheid. Ook dit heb ik je al tig keer gezegd.

Succes moet de motivatie zijn, dit is regelrechte mislukking! En het ergste vind ik het mentale effect dat dit eetpatroon op jou heeft. De stress, de angst, de wanhoop, het is allemaal ziekmakend. Ik ga helemaal mee met Dirtsa en als je verstandig bent doe jij dit ook. Ik heb je nog nooit zo in een kringetje zien ronddraaien als het afgelopen jaar. Het is goed dat je je nu bezighoudt met spiritualiteit, maar m.i. moet je je voeding drastisch gaan herzien. Het accent moet liggen op LOL, het moet een feestje zijn!

Mike