Re: Het zelfhelend vermogen van het lichaam

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Het zelfhelend vermogen van het lichaam Re: Het zelfhelend vermogen van het lichaam

#26105

eeli
Bijdrager

Toch nog maar eens een topic over dit onderwerp aangemaakt. Ik weet het, we hebben het er vaak over en het komt regelmatig langs. Toch heb ik het ( nu) nodig om het er over te hebben. Lichaam en geest.

Ik wil geloven in de mogelijkheden van mijn lichaam. Op de mindere dagen valt mij dit zwaar. Hoor ik mensen in mijn directe omgeving ( die het liefdevol bedoelen) dat ik gewoon moet accepteren dat het zo met me gaat. Dat ik beter gewoon maar kan proberen te genieten ( lees, doe niet zo moeilijk over voeding e.d).

Wanneer er geen geloof is in dit gehele of gedeeltelijke herstel, dan zal het er vast ook niet komen. Ik heb mijn geloof hierin nodig voor het beste resultaat.

De laatste jaren vielen er in mijn omgeving steeds meer mensen af, vwb geloof in mijn herstel. En wanneer ik naar de feiten kijk…..tsja het wordt wel steeds minder met mijn lijf. Soms voel ik me een soort van Don Quichotte ( schrijf je dat zo )De laatste die nog gelooft dat de windmolens bestreden moeten worden.