Re: Het verzwegen verhaal over kanker, Brian Peskin

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Het verzwegen verhaal over kanker, Brian Peskin Re: Het verzwegen verhaal over kanker, Brian Peskin

#50590

Poekie
Moderator

Als rust en slaap de allergrootste helers zijn (en dan niet alleen voor mensen met bijnieruitputting) dan snap ik niet dat Brian Peskin het afgelopen maandag zo pertinent afwees toen iemand vroeg of mensen met nachtdienst eerder kanker zouden kunnen krijgen.

Hij heeft uiteraard gelijk dat kanker wordt veroorzaakt door zuurstoftekort op celniveau maar als je al minder zuurstof in je donder hebt dan zou werken tijdens een periode dat je moet rusten/slapen hier toch invloed op kunnen hebben?

Dat vond ik ook van zijn antwoord op een vraag over mobieltjes. Daar deed hij heel lacherig over.

Daar hoefde je je geen zorgen over te maken want kanker komt van zuurstof tekort.

Maar mijns inziens draagt straling nu niet bepaald bij tot een algehele gezondheid. En als je dan al zuurstoftekort hebt op celniveau en je krijgt daar nog straling bij dan lijkt me dat niet zo juiste combinatie. Mensen krijgen toch niet voor niets keelkanker, of tumoren in hun hoofd. Bovendien zorgen mobieltjes voor een tragere bloedstroom en klonteren van bloed.

Lia