Re: het kon niet uitblijven: botten bouillon :-)

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid het kon niet uitblijven: botten bouillon :-) Re: het kon niet uitblijven: botten bouillon :-)

#45769

@b0101: fantastisch !! daar heb ik heel wat aan !! Is echt het verhaal waar ik nu tegen aan leun… bedoel jij dan poten van het varken ? Ik kan in mijn warenhuis enkel de botten van het kleinhoofd van het varken krijgen (zit geen merg in)…

Dat vet… waarom schraap jij dat er af ? Is dat zeven een must? (ik heb geen zeef of zeefdoek)… Je zegt dat je niet verder hebt ingekookt, maar je hebt de gelei verkregen door hem simpelweg in de frigo te zetten? 🙂 Wat had je dan “meer” bereikt door ook nog eens verder in te koken ? gelei met hogere concentratie ? Heb jij er geen groenten bij gedaan ? Wat doe jij met die ingevroren porties? Dagelijks een soepje van maken door aan te lengen met water ?

@haydarpasa: Ik woon in België dus ben niet zo veel met je adresjes, toch bedankt !! In België is er geen enkele bio slager op minder dan 70km van mijn deur en de eerste bio veehouderij is 40minuten rijden… autorijden lukt me amper. Om diezelfde reden zal ik ook niet snel rauwe melk vinden… Ik dronk al niet echt melk dus zie niet in waarom ik er nu mee zou beginnen. 🙂 Kan je even toelichten waarom jij vindt dat ik dat zou moeten doen? Ik zie de link niet.