Re: het kon niet uitblijven: botten bouillon :-)

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid het kon niet uitblijven: botten bouillon :-) Re: het kon niet uitblijven: botten bouillon :-)

#45764

Dag Dirtsa,

Ik wil de roomboter eten en dat doe ik ook;… elke middag om te bakken (als olijfolie niet zo goed past) en ‘s avonds op mijn glutenvrije boterhammen… mijn vraag is dus in welke mate deze meespeelt bij de zuivelintolerantie in vergelijking met melk, kaas enz… Ghee kende ik niet maar ik vind het precies zonde om dat natuurproduct te gaan smelten om er iets anders van te maken, niet ? Voor op de boterham lijkt mij dat ook vreemd…

Door mijn klachten verplaats ik me niet makkelijk en woon in de stad (brussel), weinig boeren hier…:-)

Inderdaad.. dat heet “inkoken”…

Van waar die appelazijn? Ben ik nog nergens tegen gekomen hoor… arts zei daar ook niets van… misschien is die appelazijn voor een andere toepassing? Bedoel je dan dat je de botten in 50/50 water en appelazijn kookt? en dan de groenten en kruiden erbij ?

P