Re: hennepzaad,- borageolie

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid hennepzaad,- borageolie Re: hennepzaad,- borageolie

#38024

Webmaster
Bijdrager

Paul,

Als een artikel uit 2004 is, is het dan automatisch gedateerd? Welke revolutionaire recente wetenschappelijke bevindingen kun jij dan aanvoeren? Ik neem aan dat je doelt op het bovenste commentaar. Dat is overduidelijk een pro-vegetarisch argument en, hoewel het logisch lijkt te klinken, klopt er geen snars van en wordt het ook niet onderbouwd. De andere commentaren wijzen hier ook op.

Ben jij soms zelf vegetarier? Het ‘bewijs’ dat hennep al jarenlang dient als voedsel zou wel eens gebaseerd kunnen zijn op disinformatie vanuit vegetarische/veganistische hoek, die wel vaker aan geschiedenisvervalsing doen. De schrijver van het commentaar waar jij op doelt maakt zichzelf onsterfelijk belachelijk door ‘onderzoek’ aan te halen waaruit zou blijken dat de mens door vleesconsumptie agressiever zou zijn geworden. In deze thread beschrijf ik hoe bij auteur Lierre Keith een cayennetaart in haar gezicht werd gegooid door miltante veganisten, simpelweg omdat ze als ex-veganist is uitgekomen op WAPF. Heb jij ooit miltante vleeseters een bijeenkomst van veganisten op deze manier zien verstoren? Volgens mij neigt een brein dat geen verzadigd vet en cholesterol krijgt toch echt naar meer agressie. De eerste hatemail die ik ontving was ook van een extremistische veganist.

Je klinkt als iemand die heel enthousiast is geworden over voeding en nog volop van alles aan het ontdekken is. Jouw ‘ontdekking’ van hennepzaad wil je niet zo makkelijk emotioneel opgeven. Hoed je echter voor disinfo, met name vanuit vegetarische/’veganistiche hoek, waar men toch wel heel erg creatief met de waarheid speelt!

Mike