Re: H2O2

#58760

Webmaster
Bijdrager

Flood Your Body With Oxygen is de Amerikaanse aanpak, die zijn nogal rigoreus. Je kunt daar bijv. ook geen B100-complex kopen maar een B600, of geen 300 mg alfa liponzuur, maar 600 mg. Met de hogere doseringen komt ook een bepaalde mentaliteit van ‘door de ontgifting heen beuken’. Dus: accepteren wat er komt en doorgaan.

Dit staat haaks op de Nederlandse mentaliteit, die m.i. getuigt van veel angst en gebrek aan moed. Dat gezegd hebbende, moet je voor jezelf de afweging maken of je door wilt zetten of juist de dosering gaat verminderen.

Feit is dat de H2O2 je verbranding/lichaamstemperatuur flink doet stijgen en het zijn hittemechanismes waarmee het lichaam zich bevrijdt van ongewenste stoffen en organismes. Eigenlijk weten we dit, want het woord ‘verkoudheid’ zegt alles: je bent ver-koud. Oftewel: de kou heeft vat op je gekregen en deed je lichaamstemperatuur dusdanig dalen dat je vatbaar bent geworden voor infecties.

Tegenover ver-koud staat ver-warmd. En dat is wat de H2O2 doet en zuurstof in het algemeen. Zuurstof brandt zonder vuur. Infectiebestrijding, voedselverbranding, ontgifting, het zijn allemaal zuurstofgerelateerde processen. Kun je nagaan hoeveel zuurstof we door onze huidige eet- en leefpatronen tekort komen. Niet voor niets krijgt 1 op de 2 Nederlanders kanker. Wat mij betreft een doorslaggevend argument om toch rigoreus op z’n Amerikaans te werk te gaan. Hoe sneller we de zuurstoftekorten wegwerken, hoe beter!

Mike