Re: Green smoothie met……….banaan

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Green smoothie met……….banaan Re: Green smoothie met……….banaan

#23500

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Inderdaad, ik zeg wel dat ik over m’n anorexia heen ben, maar in feite denk ik dat het me altijd min of meer zal blijven beheersen.

Dat is een verkeerde affirmatie. Zolang jij GELOOFT dat het nooit weggaat zal het ook nooit weggaan. Je zult verbaasd staan over jezelf na verloop van tijd en een compleet ander persoon worden. Je kunt je dan niet meer voorstellen dat je ooit zo hebt gedacht!

Quote:
Zoals ik al schreef dacht ik heel gezond bezig te zijn, maar ik moet toegeven dat ik vaak een rammelende maag heb. Wat ik heel goed negeren kan, dat heb ik wel tijdens m’n anorexia geleerd. Liever zou ik natuurlijk helemáál geen honger hebben tussen de maaltijden door (en toch slank blijven!).

Eet meer vet en eiwitten! Al die suikers houden je bloedsuikerspiegel niet stabiel en je brandt ze op alleen al door na te denken (de hersenen zijn grootverbruikers van glucose).

Quote:
Waar verkopen ze trouwens rauwe melk? Natuurwinkel?

In de winkel mag uitsluitend gepasteuriseerde melk verkocht worden. Voor rauwe melk moet je op zoek naar een biologische of biologisch-dynamische zuivelboer bij je in de buurt. Je kunt ook je licht opsteken op de lokale boerenmarkt bij de kaasboer, deze kan je wellicht ook op weg helpen. En je kunt er natuurlijk rauwmelkse boerenkaas kopen!

Quote:
Jammer dat de spinazie niet mag, ik dacht dat het één van de gezondste groentes was die je je kunt voorstellen

In gekookte vorm, ja, niet rauw.

Mike