Re: Green smoothie met……….banaan

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Green smoothie met……….banaan Re: Green smoothie met……….banaan

#23499

mappas
Bijdrager

Mike, dank je voor je zeer uitgebreide antwoord. Je begrijpt vast dat ik dit heel erg op me in moet laten werken, en dat dit tijd kost. Maar ik ben hier niet voor niets op dit forum, ik sta er wel open voor. Inderdaad, ik zeg wel dat ik over m’n anorexia heen ben, maar in feite denk ik dat het me altijd min of meer zal blijven beheersen. Wat ook z’n voordelen heeft, want als voeding en gezondheid me niet zouden interesseren zou ik net zoals de meesten in mijn omgeving alles zomaar naar binnen schuiven. Op dit forum vind ik eindelijk mensen die er net als ik intensief mee bezig zijn.

Zoals ik al schreef dacht ik heel gezond bezig te zijn, maar ik moet toegeven dat ik vaak een rammelende maag heb. Wat ik heel goed negeren kan, dat heb ik wel tijdens m’n anorexia geleerd. Liever zou ik natuurlijk helemáál geen honger hebben tussen de maaltijden door (en toch slank blijven!). Als ik dat kan bewerkstelligen door minder fruit en koolhydraten te eten wil ik dat proberen. Ik moet alleen nog voor mezelf uitmaken hoe ik dat ga aanlopen.

Dus nogmaals dank, ik zal nog wat meer op het forum rondneuzen op zoek naar tips en info. Waar verkopen ze trouwens rauwe melk? Natuurwinkel?

Jammer dat de spinazie niet mag, ik dacht dat het één van de gezondste groentes was die je je kunt voorstellen 🙁