Re: Green smoothie met……….banaan

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Green smoothie met……….banaan Re: Green smoothie met……….banaan

#23502

mappas
Bijdrager

Ik heb het appelsmoothie recept gevonden! 😀

Die vind ik wel leuk om binnenkort een keer te gaan maken. Moet ik nog wel even een paar ingrediënten voor aanschaffen, zoals kiezelaarde. Dat is hetzelfde als silica heb ik uitgevonden, zullen ze bij De Tuinen wel hebben. En stuifmeelpollen.

MSM gebruik ik toevallig sinds twee weken, een theelepel per dag. Ik was er bijna mee gestopt, want ik hád me toch een last van gasvorming (van die zwavelwinden……en toen kwam ik er ook achtyer dat de S in MSM voor sulfur staat 😡 ) én van diarree, bahbah!

Ik wilde terstond stoppen, tot ik van Dia hoorde dat dat ontgifting is. Ik geloofde daar eerst niks van want ik heb nergens last van dus hoezo dan ontgiften? 😯

Maar ik heb toch maar doorgezet, en de effecten werden steeds milder, de winden zijn weer back to normal ( 😉 ) en de diarree is sinds gisteren weer enigszins onder controle.

De reden dat ik MSM ben gaan slikken was trouwens tegen m’n haaruitval en slechte haargroei, maar daarna las ik ook dat het voor zo’n beetje alles in je lichaam goed is, vandaar dat ik heb doorgezet.

Ik heb een idee: kan ik de banaan niet vervangen door avocado? Die heb ik in m’n leven nog niet gegeten omdat het een vrucht is met veel vet en veel calorieën (brrr). Maar nu ben ik wel bereid me eraan te wagen. Ik hoor jullie er echter niet over. Of bevat een avocado ook veel zetmeel en koolhydraten?

Diepvriesspinazie is niet helemaal meer rauw toch? 🙄