Re: Gewicht

#24826

Webmaster
Bijdrager

Louise,

Je hebt gelijk en ongelijk tegelijk. Ik zal het uitleggen:

Weston Price ontdekte dat het natuurlijke ontwerp van de mens bestond uit een rond gezicht met voldoende ruimte voor alle tanden en kiezen (dus een brede kaak) en ruimte voor de lucht om in en uit de neusgaten te gaan (dus een brede neus), een brede, dikke nek en verder een brede lichaamsbouw. Vrouwen horen brede heupen en een vol, vrouwelijk figuur te hebben en geen smal, dun, jongensachtig figuur.

Price laat in zijn boek foto’s zien van inwoners van eilanden op de Stille Zuidzee die allemaal van andere eilanden afkomstig zijn, maar eruit zien alsof ze broers of zussen van elkaar zijn. We zien het vaak als een racistische opmerking als er over negers of Aiaten gezegd wordt dat ze ‘er allemaal hetzelfde uitzien’. Maar dat is ook zo en dat hoort ook zo! Het rassenpatroon wordt nl. natuurgetrouw gereproduceerd en de verschillen bij individuen zijn minimaal.

Het blanke ras is het meest gedegenereerde ras dat er bestaat. Kijk eens goed om je heen en bekijk de verschillen in haarkleur, lichaamsbouw, breedte van het gezicht etc. en de conclusie is onvermijdelijk: de natuur doet haar best maar boetseert er maar wat van op basis van de beschikbare bouwstoffen uit voeding. Op het moment dat de natuur een dergelijke biodiversiteit laat zien dat er niet of nauwelijks nog sprake is van fysieke soortkenmerken, dan is er iets mis met de soort. Dit zijn wij blanken als realiteit gaan zien en daardoor ontstaat het idee dat de een ‘nu eenmaal smaller is dan de ander’ en dat dit natuurlijke variaties zijn. Zo komen we ook op theorieen over verschillende bloedgroepen of metabolische types.

Laatst zei iemand tijdens een lezing tegen mij: “Maar wij zijn uniek, omdat we omnivoren zijn”. Ik herinnerde die persoon eraan dat beren ook omnivoren zijn en dat er ook geen bloedgroependieet voor grizzlyberen en bruine beren bestaat en dat er evenmin beren zijn met een brede of smalle bouw. Dit komt omdat de beer op basis van de juiste bouwstenen uit voeding steevast in staat is het natuurlijke ontwerp dat wij ‘beer’ noemen te reproduceren. De moderne mens kan dit niet en daarom ook die variaties. Vandaar ook al die uiteenlopende ziektebeelden van de moderne mens, want ook daar zie je eindeloze variaties.

Je ziet hetzelfde gebeuren bij moderne dieren, d.w.z. dieren die ons ‘voedsel’ krijgen. Weston Price beschreef hoe wilde dieren in gevangenschap (dierentuinen) zich niet konden voortplanten door…daar komt-ie…VERSMALLING van het lichaam, waardoor er miskramen ontstonden. Totdat iemand op het idee kwam om de dieren in het wild te bestuderen en bedacht dat ze orgaanvlees aten en het spiervlees achterlieten voor de aaseters. Door de dieren vervolgens mineraal- en vetrijk orgaanvlees te geven i.p.v. mager spiervlees werden de dieren wel vruchtbaar.

De blanke degeneratie is al vele eeuwen gaande. Niet zo gek dus dat je vaders familie allemaal een smalle bouw heeft. De natuur heeft echter nooit bedoeld dat je het figuur van je vader zou krijgen, want dat is een JONGENSfiguur. Price ontdekte dat deze versmalling a.g.v. het lenen van het lichaam van zijn eigen skeletstructuur al IN DE BAARMOEDER kan optreden.

Hij ontdekte verder dat er TIJDENS DE GEBOORTE nog een verdere versmalling kan optreden vanwege VERSMALLING VAN HET GEBOORTEKANAAL van de moeder. Bij een normale geboorte komt het hoofd als eerste en dit is tijdens de geboorte nog zacht, zodat het zich kan aanpassen aan de vorm van het geboortekanaal. Miskramen ontstaan omdat het hoofd dan te breed is, waardoor zowel de moeder als het kind kunnen komen te overlijden. Wist je dat de meeste miskramen jongens betreft omdat hun hoofd breder is dan dat van meisjes? Een degenererende samenleving ontwikkelt uiteindelijk een tekort aan jongens en mannen. Dit zachte hoofd kan echter ook versmald door het geboortekanaal komen en dat geldt ook voor de rest van het lichaam, zoals de romp en heupen.

Deze degeneratie is een feit en er is niet zoveel wat je kunt doen als je eenmaal een dergelijke bot- en spierstructuur hebt. Toch is er wel degelijk nog gedeeltelijk een weg terug naar de oorspronkelijke blauwdruk mogelijk. Mijn vriendin was altijd tenger, maar heeft nu prachtige vrouwelijke vormen gekregen, met name haar heupen zijn veel ronder. Hetzelfde heb ik geconstateerd bij Poekie en ik heb haar ook dat compliment al eens gegeven. Vrouwen die zelf smal zijn kunnen d.m.v. de juiste voeding wel degelijk ook weer kinderen baren met een breed hoofd en een brede lichaamsbouw, dus zij kunnen binnen 1 generatie herstel van de blauwdruk bewerkstelligen, net zo goed als dat je met gezonde genen ook binnen 1 generatie kunt degenereren en smalle kinderen kunt produceren, zoals Price zag gebeuren.

Voor bewijs van degeneratie verwijs ik naar het boek van Price dat eind dit jaar in het Nederlands zal uitkomen. Voor bewijs van regeneratie op basis van traditionele voedingsmiddelen verwijs ik naar de Healthy Baby Galleries van de Amerikaanse Weston Price-site:

http://www.westonaprice.org/childrens-health/healthy-baby-photo-gallery

http://www.westonaprice.org/childrens-health/healthy-baby-photo-gallery-2005-2006

http://www.westonaprice.org/childrens-health/healthy-baby-photo-gallery-page-2007-2008

http://www.westonaprice.org/childrens-health/healthy-baby-photo-gallery-page-2009-2010

http://www.westonaprice.org/childrens-health/healthy-baby-photo-gallery-2011-2012

Mike