Re: Gewicht

#24796

Anoniem

@mike Ja,dat klopt dat zijn de zogenoemd zero-carbers. Zij eten dus alleen maar vlees,ei,vis en andere eiwitrijke&vetrijke bronnen. Volgens velen zou je daardoor dus ook afvallen als een tierelier zonder enige beweging,omdat het een krachtige hongerstiller is.

O.a. te lezen in dit topic: http://paleohacks.com/questions/68533/sedentary-lifestyle-but-eating-healthy-sustainable-or-not#axzz1aQxWndxq

Ja,de balans met alles blijft inderdaad een kunst en hangt ook af van iemand activiteite-niveau. Zo is er bv Don Matesz die recentelijk zn hele Paleo patroon heeft omgegooid.

Ik word alleen maar zwaarder!

Ik zit met het omgekeerde.

Ik ben 1m72 lang en ik weeg inmiddels al over de 80 kg (mijn zwaarste was eerder 76 kg).

Mijn “geheim”: niet bewegen, veel slagroom in de (-meestal nep-)koffie, ook eten als ik geen honger heb (daar schaam ik me voor).

Zie het bovenstaande topic,dat beweging dus niet veel ermee heeft te maken

Ik ben er ondertussen wel achter dat overgewicht vele oorzaken heeft…idd toxines/slage schildklier,mineralen/vitamine tekorten,slaap tekort, maar vandaag kwam ik bv ook dit artikel tegen in verdediging van tarwe. Het cortisol buikje!(ik denk steeds meer dat m.n ik daar voorheen last van had en zelfs nu nog op dagen verschil in kan zien en ook in mn gezicht…”puffy face”)

http://www.cheeseslave.com/2011/10/04/is-it-wheat-belly-or-cortisol-belly/