Re: gebrekkige leverfuctie herstellen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid gebrekkige leverfuctie herstellen Re: gebrekkige leverfuctie herstellen

#59684

Anoniem

ik zelf heb een 4-6 maanden nodig om mijn lever op die manier te herstellen dat ik nu bijna onbeperkt vet kan eten, zonder uitslag. Alleen vaak wel wat druk en lichte steekjes in de buurt van mijn lever.

Je kan mijn verhaal ook goed lezen in mijn Voorstel topic

Beetje offtopic, het heeft wel met de lever te maken ;-), maar laatst heb ik weer is gezondigd want er was kermis en tja dan doe je daar maar is aan mee. vond het ook een interessante ‘test’ voor mijn lichaam/lever. Weinig slaap, slecht eten, veel alcohol.

Ik ben 2 dagen goed moe geweest en me stoelgang was weg en/of zwarte ontlasting. Verder 3-4de dag kreeg ik pijn in mijn lever en mijn uitslag was ook weer terug bij me mond. Die is nu na een week bijna weg.

Uitslag in het gezicht heeft voor mij direct verband met mijn lever. De lever was te druk bezig met de alcohol en kon het vet niet meer aan.

Ik was zelfs 1 hele nacht wakker door mijn lever/gal ik wilde er bijna een topic over openen maar ik wist het antwoord natuurlijk al. Inmiddels gaat het weer zoals het hoort 😉

Als je in de vetverbranding wilt raken maar je lever tolereert vet niet goed dan kan je altijd nog veel(rustig opbouwen) kokosvet gaan eten. Gaat niet langs de lever en helpt je om in de vetverbranding te komen.

Ik supplementeerde me met lever detox van Now Foods wat me erg heeft geholpen en diverse ‘lever’kruiden gebruiken in smoothies. Enorm geholpen!

Verder probeer veel cholesterol te eten, dan niet door boter te eten maar door rauwe eigelen te eten en rauwe melk. Rauwe kaas ook een goede bron?!