Re: GAPS, KH en polysachariden…?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid GAPS, KH en polysachariden…? Re: GAPS, KH en polysachariden…?

#26702

Anoniem
Quote:
Heb je naast adrenal nog andere zaken toegepast voor je bijnieruitputting,

Zo’n beetje al het aanbevolene (sole, vit C, carbs, verzadigd vet, slapen, regelmaat, stressfactoren minimaliseren etc.) maar toch wel extra aandacht voor de carbs tijdens het intro-dieet in augustus. Daarna ben ik meer en meer Bee gegaan en het is pas sinds een paar weken dat ik spontaan besloot af en toe glutenvrije granen te eten.

Op papier komt Bee haar lijst neer op een ingeperkte GAPS-lijst ja, maar haar benaderingen maakt het tot een totaal andersoortig protocol. Bovendien is ze explicieter in de vet/eiwit/kh verhoudingen dan GAPS. Haar aanbevelingen t.a.v. gezonde voeding gaan daarnaast óók over poly’s uit glutenvrije granen mits op de juiste manier bereid. Bee heeft twee protocollen: één voor de candidaklanten en één voor de algeheel ongezond geleefd hebbende mens die geen candida heeft maar zichzelf wel weer op de kaart wil zetten. Ik veronderstel dat ik deel uitmaak van de eerste groep, en ga soms shoppen bij de tweede. Iets als Bee & Buckwheat. 😉

Lievergezond, ondanks die bijniercrash ben ik blij dat ik aan de flushes ben begonnen. Ik ben weer op mijn pootjes terechtgekomen en ga vrolijk verder. Ik had het alleen graag willen weten want dan had ik het anders kunnen plannen, dat is het enige dat mislukt is..

Hilda