Re: Gapen en Fistel

#59448

Webmaster
Bijdrager

Richard,

In jouw voorsteltopic schrijf je dat veel afslankdieten hebt gevolgd en je veelvuldig schuldig maakt aan zoetigheid en light-dranken. Je hebt veel last van krampverschijnselen. Logisch, want je brengt complete stress in je lichaam aan. Suiker = spanning (stress). Vet = ontspanning. Kijk naar het woord ‘spanning’. Dat zijn je krampen.

Nu komt er meer informatie bij en blijk je al drie keer te zijn geopereerd aan fistels en je hebt de hele tijd een tekort aan energie. Niet zo vreemd allemaal, als je bedenkt dat jij al vele jaren je lichaam compleet uitput d.m.v. stimulatie en overprikkeling. Dit kost je veel magnesium (krampen), je bloedsuikerspiegel schiet alle kanten op (gapen) en je krijgt allerlei ontstekingsprocessen (fistels), die het lichaam veel zuurstofcapaciteit kost, die eigenlijk ten goede zou moeten komen van je cellen.

Kortom, je bent bezig met een voortdurend afbraakproces. Hier tegenover moet je (weder)opbouw zetten. Je moet van oorlog naar vrede. Dus stoppen met zelfdestructieve voedings- en leefgewoontes, maar nu eindelijk eens en voor altijd goed voor jezelf zorgen en zuinig op jezelf zijn. Dus vrede hebben met jezelf en niet in staat van oorlog verkeren met je lichaam.

Je energie is helemaal verkeerd en ik voel je gewoon hyperen tussen de regels door van je posts! Rust, rust en nog eens rust is het sleutelwoord, Richard. ‘Vrede’ betekent ‘rust’. Je bijnieren zijn ernstig uitgeput en het heeft ernstige gevolgen voor je mentale functioneren, dat teveel kanten tegelijk op wil, althans zo komt het op mij over. Dus: 1 stap tegelijk en doe het vanuit liefde voor jezelf, je hebt je lichaam al te lang gestraft en afgebeuld. Gewicht is hierbij het minst belangrijk, het gaat om gezondheid!

Mike